Pages

maanantai 9. joulukuuta 2013

Kylläpä ottaa koville


Sitkeä virus meillä pyörii. Mies oli jo terve tässä välissä ja nyt taas kuumeessa. Itsellä jo toista viikkoa kurkku kipeä ja nyt on alkanut aika säälimättömät lihaskivut. Mies oli joutunut hakemaan saikkaria ja kuulemma tämä virus voi kestää ja kestää... kiva juttu:(


Täältä sain vinkin jota jalostin. Eilen kävin tekemässä Elixiaan nyt aluksi kuukauden sopimuksen. Citydealista sai kuukauden 25 eurolla. Siihen on sitten tarjous perään, että jatkossa saa 59 eurolla mikä on oikeasti edullinen (jos ei lasketa matkakustannuksia), koska täällä lähisalillani täyden palvelun jumppa/salikortti on 73 euroa + kanta-asiakkuus päälle 4.20. Ja jumppavalikoima on heikko, 1-2 tuntia päivässä. Elixiaan nyt voi mennä milloin vaan ja painua seuraavalle tunnille mikä sitten onkaan. Ajattelinkin nyt aluksi kun en vielä ihan terve ole, mennä johonkin venyttelyyn ja joogaan.

Ajattelin vähän valaista tätä mun dieettijuttuanikin lisää. Päätin siis kokeilla yhden kanssasairastelijan neuvosta tämmöistä max. 1000 kcal dieettiä. Kyse oli siis siitä, että tämän PCO:n ja mahdollisten muiden liitännäissairauksien vuoksi paino ei oikeen "normaalilla dieettaamisella" tahdo tippua. No kuinka on sujunut?

Sanotaan, että se hyvä puoli tässä on ettei tule syötyä kyllä millään enempää kun 1500 kcal maksimissaan. Mutta alle sen tuhannen on tosi vaikea pysyä kun on tottunut syömään kuitenkin sen 5 ruoan ateriarytmissä. 1000 kaloriin ei oikein mahdu ravitseva aamiainen ja kaksi lämmintä ruokaa ja jos jätän toisen pois, olen iltakymmeneltä jääkaapilla ruoanhimoissani. Samoin on vaikea saada koostettua semmoinen ruokavalio jossa on tarpeeksi proteiineja tuohon kalorimäärään. Olenkin antanut vähän jo periksi ja todennut että jos edes se gramma/painokiloa. Hirveän haasteellista, mutta yritän nyt sitkeästi pysyä tuohon 19 päivään saakka kun on se lääkäri. Voipahan sitten sanoa että mihin suuntaan on menty.

Saankohan vielä tällä viikolla ensimmäiset Elixia-päivitykset?:)


3 kommenttia:

  1. Kiva, että Elixia-homma järjestyi ja toivottavasti tykkäät paikasta! Varmaan se on paljon salistakin kiinni, mutta itse koen saavani Elixialta tosi hyvin rahoille vastinetta, vaikken edes käytä lapsiparkkia. Lapsiparkin käyttäjille se on varmasti vielä parempi diili!

    VastaaPoista
  2. Kiitos sulle kun vinkkasit. Kokeillaan nyt ainakin alkuun:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos sulle kun vinkkasit. Kokeillaan nyt ainakin alkuun:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!