Pages

maanantai 25. marraskuuta 2013

Nastat

Viime viikolla rakas puoliso vaihtoi mulle nastarenkaat. Ostettiin oikein kunnon renkaat joissa 240 nastaa. Poljeskelin viime viikon ja tänään pääsin sitten ihan tosi toimiin kun maassa oli lunta ja jäätä aamulla. Aika turvallisesti homma sujui. Mutta tosi raskasta se polkeminen kyllä on. Ihan kaikki menee nyt mun ohi:)

Sen sijaan nuha on puskemassa päälle. Viime viikolla oltiin lasten kanssa torstaina uimahallissa. Perjantai-iltana tein kotitekoisen punttitreenin sekoittaen body pumpin ja normaalin kuntosalitreenauksen juttuja keskenään. 1,5 tuntia ja olin todella puhki. Ihmettelin kyllä hetken, miten voi olla näin väsy. Siitä se sitten pikkuhiljaa olo paheni ja paheni. Vatsassa velloi (mahatauti?) ja tänään on sitten koko pää täynnä räkää. Saa nähdä miten käy työviikon. Ja pyöräilyn. Murr!

Puntarilla kävin lauantaina aamulla, 96.1 kiloa. En tiedä pitäisikö tässä itkeä vai nauraa. Olen syönyt tosi maltillisesti ja tehnyt näitä aamuaerobisia pyöräilyjä eli syön aamupalan (proteiinijuoman) vasta töissä. Ja paino vaan nousee. Ehkä nyt sitten keskiviikkona saan lääkäriltä jotain apua tai edes pääsen testeihin. Mihin testeihin? No jospa sitä kilpirauhasta nyt tutkittaisiin kunnolla. Arvot oli nyt tsh 3.2 ja t4v 13.2 kun keväällä oli 3.5/14.5. Työterveyslääkärin mielestä edelleen normaalit, viitearvoissa. Nyt en luovuta, ennenkun tähän on saatu joku järkevä selitys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!