Pages

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Lääkäriasioita

Moi taas! Nyt ei oöe treeniasioita yhtään viime viikolta kun koko viikonloppu meni mökkeilyn merkeissä. Olen silti kiltisti polkenut työmatkat myös tällä viikolla. Maanantaina tosin poksahti takakumi aamulla ja pyörä jäääi bussipysäkille, mutta sainpa sitten tilalle aika hienot nastarenkaat. Nyt sitten ei ole mitään tekosyytä olla polkematta pakkasillakin:)

Terveysasioitakin olisi. Kävin otattamassa taas kilppariarvot joista rakas työterveyslääkärimme totesi että viitteissä ovat. Tsh 3.2 ja t4v 13.2. Tuo jälkimmäinen on laskenut reilusti keväästä ja ensimmäinen ei, huonompi juttu ja kertoo että vitamiinitankkaukseni ei ole tuottanut tulosta.

Kypsyin nyt koko hommaan niin ja päätin mennä sinne endolle. Löysin kehutun lääkärin joka on erikoistunut hormonihäiriöihin (oli taas menkoissa 2 kk tauko ja luulin jo olevani raskaana), diabetekseen ja kilpirauhaseen. Perkele- tähän on löydyttävä joku syy ja roti. En kertakaikkiaan jaksa yrittää itsekseni kun mitään tulosta ei tule. Nytkin olen pari viikkoa ollut hyvällä kuurilla ja suurin retkahdus on ollut tyyliin joku karjalanpiirakka. Mitään muutosta ei näy ja olenhan ollut tässä projektissa jo reilusti yli vuoden. Olen ihan satavarma, että aineenvaihdunnassani on jotain vialla tai olen rikkonut kroppani rääkkäämällä sitä liikaa.

Pyöritin pitkään mielessäni, että menenkö funktionaaliselle vai endolle ja päätin sitten jälkimmäisestä. Lähinnä sillä perusteella, että syön jo nyt suositeltuja vitamineja ja noudatan kohtalaisen hyvää ruokavaliota johon funktionaalinen kuitenkin ohjaisi.

Olen ollut todella väsynyt nyt pari viikkoa. Siis silleen, että iltakymmeneltä olen aivan petivalmis ja nukun yöt kuin tukki. Aivan yhtäkkiä ne kaikki unihäiriöt on hävinneet ja tilalle tullut suunnaton väsymys. Arvatkaa kuka jaksaa huushollata? Tänään pidin sentäs lupaamani sisustuskutsut, mutta siihen sosiaalinen leikki jääkin.

On muuten ihan älyttömästi pinna kiristynyt ihmisten fb-sporttipäivitysten suhteen. Vaikka tyyliin vuosi sitten päivittelin kokonajan itsekin, niin nyt en kestä lukea muiden päivityksiä. Siis yhtään. Muutamat miehetkin jatkuvasti päivittää niin tulee semmonen "miten hitossa sä muka ehdit, vaimos raataa vaan kotona kun sä juokset tunneilla" fiilis. Vaikka tuskinpa asiat näin menee. Taidan olla kateellinen. En kyllä tajua miten ne ehtii töiden jälkeen 3-4 kertaa viikossa. Kuka hakee lapset ja tekee ruoan? Ja kaikki harrastaa nyt jotain trendilajeja kuten crossfittausta. Mäkin haluaisin, en vaan kehtais tämmösenä tankkina mennä edes sinne näytille. Buu! 

No ens viikolla lääkäri, eiköhän tässä kohta näy valo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!