Pages

maanantai 28. lokakuuta 2013

Venyttelyn jalo taito:)

Myönnän- en ole venyttelijä. Itse asiassa ainoastaan ohjattujen tuntien yhteydessä tulee venyteltyä. Hyvä syykin siihen on olemassa. Nykyään suositellaan ettei venyteltäisi suoraan treenin päätteeksi vaan vasta pari tuntia myöhemmin kevyt lämmittely ja kunnon vanutukset.

Yleensä siihen aikaan olen jo sängyssä murun vieressä.

Tänään otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni. Jalat olivat aika jäykät eilisen jälkeen ja ajattelin josko kunnon venytykset autyaisivat lihaksia palautumaan paremmin, mulla kun on vielä parin päivän pyöräilyt edessä:)

Tytön kanssa "tanssimme" ja kyykkäsimme niin että sain sopivan lämmön. Sitten reilu puoli tuntia pitkiä rauhallisia syviä venytyksiä pääasiassa jaloille. Lihakset lämpeni niin, että ne ihan vapisivat venytyksissä. Samoin jälkeenpäin noin tunnin verran olin ihan hkinen eli kai siinä joku kuona-ainekin taisi lähteä liikkeelle. Huomenna nähdään sitten, että miten pahana jalat on "kakkospäivänä".

Sain villin idean jättää aamupuurot hetkeksi pois ja kokeilla pelkkää protskua. Lounaalla proteiinia ja kasviksia. Ja vasta välipalalla vähän leipää. Mahtaisko se buustata vähän mun aineenvaihduntaani liikkeelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!