Pages

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Tämän viikon saldo

Mun piti vielä tänään mennä salille, vaan aika oli kortilla kuten eilenkin. Perjantaina kuitenkin ehdin. Tein treenin fiiliksien mukaan mukaillen olemassaolevia ohjelmia (sekoitin kaksi- ja kolmijakoista) ja niin että mahdollisimman vähän istuen/maaten. Kyykkytankoon lykkäsin samantien 45 kiloa ja kahdeksan sarjalla meni kolme kierrosta. Viimeiset vähän kiemurrellen. Selkää, olkapäitä, jalkoja ja hauista ja aika kovat vatsat perään. 

Huomenna menen  tekemään rinta-ojentaja-vatsatreenin ja torstaille sitten tanssitunti. Pakko se on myöntää, että aika on kortilla. Meillä kun käy kotona lastenhoitaja työpäivinä niin joudun sapuskat tekemään valmiinsi viikonloppuna. Siihen päälle lasten harrastukset ja kodin huolto, niin aika on tosi kortilla. Kestovaipat lisää haasteita jo suureen pyykkirumbaan, ja kun pyrin tekemään kaiken ruoan (hyvistä) raaka-aineista niin meneehän siihen aikaa. 

Tuo pyöräily pelastaa kuulkaa paljon. 

Olen miettinyt paljon tuon oman punttisetin myymistä ja ostaisin tilalle pari kahvakuulaa. Olen aika innostunut kahvakuulailusta kun mun erityisesti pitäisi saada tuota keskivartaloa kasaan, liian helposti ryhti pääsee levähtämään edelleenkin. Huomasin itsekin että yhtäkkiä vatsa näytti taas pömpöttävän paljon enemmän. Siitähän se vaan johtui että keskivartalon hallinta oli unohtunut. Ja kahvakuulat vaan on niin helpot:-)

Tämmöinen viikko tällä kertaa. Huomenna aion yrittää penkistä 40 kiloa. 35 mulla menee tosi hyvin, jopa 3*8 joten näkee kuinka hyvin nousee 40. Tsempatkaa virtuaalisesti:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!