Pages

perjantai 11. lokakuuta 2013

Rednexiä ja hauiskääntöjä:-)

Perjantai-iltana kotiäiti suuntaa salille. Treenivuorissa jalat, selkä ja hauikset (+hartiat ja vatsa).

Aika kovaa tahtia tein ensin jalat-selkä treeniä vuorotellen. Kyykkyä 45 kg niskassa, yläselkää taljassa, takareidet penkissä, lavat käsipainolla, olkapäät käsipainolla, alaselkä penkissä, hauikset ja pystypunnerrus 6 kg käsipainolla. Hauiksen teen istuen takakenossa eli liikerata huomattavasti normaalia pidempi. Loppuun sitten vatsoja ja haukkaireita kevyemmällä painolla kunnes voimat loppui kesken. Ja ihan itse taas tein fiiliksen mukaan ja miksailin vanhempia ohjelmia.

Kotona sitten napaan pastaa ja jauhelihakastiketta. Hyvä fiilis!

Mielikin pääsi herkistymään salilla kun radiosta tupsahti Rednexin biisi wish you were here. Moni sen muistaa tommoisena höpön höpön balladina. Mulle sillä on iso merkitys. Parikymppisenä kun en ollut ihan vielä päässyt muuttamaan kotia (jouduin elämään aika sietämättömässä tilanteessa silloin kotona) eräs mieshenkilö auttoi minua saamaan asunnon ja muutenkin aika paljon. Meninpä rakastumaankin. Kaikkien vuosien jälkeen muistan häntä lämpimästi, sillä kukaan muu ei musta niinä aikoina välittänyt. Olipa ensimmäinen ulkopuolinen, jolle uskalsin kertoa senhetkisestä elämästäni. No, mutta kyllähän elämässä näitä juttuja sattuu. Pidämme yhteyttä edelleen satunnaisesti, ihan hyvinä ystävinä vaan.

No, näitä sattuu. Aika hyvät treenit tälle viikolla, saapa nähdä vieläkö sunnuntaina piipahdan tekemässä taas rintaa ja ojentajaa vai mitähän sitä keksis. Huomasin, että dvd-hyllystä löytyy joku aerobic-dvd ja voisihan sitäkin kokeilla:)

Ai niin - lääkisasiassakin on jotain kirjoitettavaa. Mulla on ollut aivan liian pitkä tauko sen jälkeen kun työt alkoi. Yritin aina vaan yhtä kirjaston fyssan kirjaa aloittaa, mutta se tuntui vaikealta. Sain sitten vinkin vaihtaa toisen sarjan kirjaan ja tänään olen virallisesti jo fyssan ykköskurssista tehnyt kahden ensimmäisen kappaleen tehtävät! Aika tulee loppumaan kesken, mutta teen parhaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!