Pages

tiistai 1. lokakuuta 2013

Fillari, fillari

Ooh, olen nyt jo ihan fiiliksissä. Pyöräilykunto on muutamassa viikossa noussut ihan selvästi. Oli tosi hyvä päätös olla vetämättä itseään ihan piippuun polkiessa. Polvisärky on hävinnyt kokonaan ja jaksan hyvin polkea kaikki kolme työpäivääni putkeen. Menetän ajassa muutaman minuutin, mutta who cares:)

Aamulla oli jotain 3 astetta ja pelkäsin astmani puolesta. Ihme kumma, ei se tuntunut yhtään niin pahalta kun silloin vuosia sitten. Ehkä tässäkin se maltti on valttia- ajatus auttaa. Olen jopa (en millään olis vuosi sitten voinut uskoa) miettinyt talvirenkaiden hankkimista. 

Paino huitelee jossain 95:ssä enkä ymmärrä mistä taas tämmöiset turvotukset on tulleet päälle. Sormuksetkaan ei tahdo mahtua sormiin. Pohdin, että ostaisin pari ananasta ja vetäisin parina päivänä ananaskuurin josko tätä pöhötystä saisi vähän pois. Mitään tabletteja en uskalla kokeilla tuon imetyksen vuoksi.

Nyt tuntuu, että pahin väsymys on ohi ja antibioottikuurikin alkaa olemaan ohi. Jospa liikunnan lisäksi saisi energiaa nyt vahtimaan syömisiäänkin paremmin. Lähinnä pitäisi palata sinne rahkalinjalle. Skyr-rahkaa olen nyt töihin ostanut välipalaksi:)

Tämmöisen blogin löysin, http://heftytraining.wordpress.com/
Ja jäin koukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!