Pages

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Polvet polvet...

On tää työmatkapyöräilykin välillä hankalaa. Heti kun maanantaina lähdin polkemaan, alkoi etureisilihaksien lisäksi sattumaan polviin. Tarkemmin sanottuna polven yläpuolelle. Ja tätä kipua nyt on tuntunut joka viikko.

Juttelin erään ystävän kanssa, joka käy paljon spinningissä ja hän käski kiinnittää huomiota siihen että polvet  ovat polkiessa kohtisuoraan nilkkojen kanssa. Allaoleva kuva kertoo miostä on kyse.Meitä pylleröitä on siunattu esimerkiksi vatsamakkaroilla, ja lyhytjalkaisia sillä että helposti se jalka lähtee leviämään sivulle pois sen vatsamakkaran tieltä tai vääntyy huomaamattoman vähän mutta kivuliaasti. Olen isomahaisten miesten varsinkin nähnyt ajavan jalat harallaan (ikäänkuin SE olisi tiellä, eikä maha) nilkka ja polvi eri suuntaan kääntyneinä. No No!

Aamulla kiinnitin tähän huomiota (ja myös tarpeeksi pitkiin yöuniin sekä magnesiumlisään). Kas kas, polveen ei sitten sattunut yhtään. Jostain syystä pyöräilyvauhtini on silti todella hidasta. Mulla on 24-vaihteinen pyörä ja vedän keskimmäisellä rattaalla pääasiassa kasivaihteella. Huomaan että monet paljon vähempivaihteisillakin pyörillä vetävät mun ohitseni kun saavat kovemman vauhdin isoilla vaihteilla (heillä isommat erot välityksissä). No, hengästyn silti. Hyvä niin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!