Pages

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Treeniä ja töihinpaluuta

Olen feissarissa jo niin monta statuspäivitystä avautunut tästä töihinpaluusta etten enää kehtaa:) Saatte te nyt lukea tunteistani, jotka koostuvat lähinnä ahdistuksesta ja ikävästä. Ahdistus ehkä eniten siksi, että palaan (vaki)työhöni jossa on minua mm. kiusattu aikanaan ja muutenkin fiilikset ennen äp-lomalle jäämistä oli vähän murheelliset. Yhtään en haluaisi palata varsinkin kun kaikki se aika on pois lasten lisäksi opiskelemisesta. Ja ne lapset.. Tuo neljävee nyt pärjää hienosti ja mulle hänen osaltaan tekee hyvääkin olla vähän erossa (mehän olemme pikkusisaruksen syntymän lisäksi olleet vain yhden yön erossa toisistamme) kun uhmaikäsietokykyni just nyt on ollut vähän siinä ja siinä. Pienemmän puolesta murehdin eniten. Ok, lapset saavat jatkaa kotihoidossa ja ok, teen vain kolmepäiväistä työviikkoa mutta kun en haluaisi hänestä olla ollenkaan erossa ja itse asiassa just nyt tilanne on myös toisinpäin sama eli aikamoinen äidin tyttö on neiti viime viikot ollut.

Olen nähnyt aika ahdistavia unia ja kyllähän mua nyt jännittää kamalasti. Huomenna siis on mun ensimmäinen työpäivä ja siitä se lähtee...

Tänään viimeisen vapaan kunniaksi kirmasin salille heti kun sain oman sadon omenoista tehtyä jumalaista kakkua:)

Salilla perinteisen lämppärin sijaan lainasin ideaa "kevyet kilometrit, raskaat raudat"- blogista ja lämmittelinkin pyöräilemälä salille plus kahvakuulan kanssa koko kroppaa kymmenisen minuuttia. Pääasiassa tein heilautuksia, rinnallevetoa ja pystypunnerruksia. Kyllä siinä lämmin tuli kun teki niitä reilusti.

Itse treeni kulki mukavasti eli tein rinnan, ojentajat, hartiat  ja vatsoja lopuksi. Tiedän jo nyt, etten ennen torstaita pääse salille joten piti pistää kaikki peliin. Kyynärpää vihoitteli kovasti mutta yritin välttää kivuliaimpia liikkeitä. Kädet tuli muuten ihan mustaksi niistä kahvakuulista:)

Osallistukaahan tuohon arvontaan, jos tulee reilusti osallistumisia niin laitan vielä mukaan jotain extrakivaa:)

Mukavaa viikon alkua!

Tässä kuvaa mökkisafkoista. Maissi puuttuu vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!