Pages

torstai 15. elokuuta 2013

Salilla


Jee, vihdoin vihdoin pääsin salille. Tai otin itseäni niskasta kinni. Tenniskyynärpää edelleen vaivaa (lähinnä kiertoliikkeissä) ja jalassa plantaarifaskiitti mutta yritin sitten vaan säästää ja tehdä treeniä muuten. Tuo kantapää on vaivannut kohta pari kuukautta ja nyt menen työterveyteen sitä vihdoin näyttämään, josko saisin siihen apua.

Vasen jalkani on hieman ylipronatoitunut joten se ja ylipaino lienee syynä tähän. Jalkaholvikin on kahden raskauden jälkeen laskenut hieman:)

Onks makeet treenivaatteet? Läskikin voi näyttää hyvältä salilla. Elloksella oli tarjous jossa sai aletuotteista vielä 50% hinnasta pois joten tilasin kaksi treenitoppia ja housut. Kuvassa näkyvät on adidakset ja ihanat! Topit oli, no, aika ihonmyötäiset mutta eiköhän ne joskus sitten näytä paremmalta. Tässä topin päällä on musta teeppari vielä.

Tein sekalaisen treenin jalkaa, selkää ja hauista. Pääasiassa liikkeitä omasta ohjelmastani mutta järjestystä sekoittaen ja luovemmin. Tuntuikin yllättävän hauskalta tehdä ihan eri tavalla kun aina ennen.  Voipi olla että miksailen ohjelmia jatkossakin:)

Yksi suurinsyy blogitaukoon sairastelujen lisäksi on meidän perheessä sattuneita asioita. Olen ollut tosi allapäin pari viikkoa ja myös unettomuus vaivaa. Hain nyt apteekista melatoniinia ja yritän saada öitä vähemmän rikkinäisiksi jotta jaksaisin paremmin ja mielikin jaksaisi. Edelleen tahkoan kemian kolmosta. Välillä tulee epätoivoinen olo, etten saa sitä ikinä valmiiksi. Miehen loman aikan mulle ei annettu lukuaikaa juuri ollenkaan ja nyt sitten alkaakin työt. Pääsykokeeseen menen silti, oli kaikki luettu tai sitten ei:)

Pian se arvonta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!