Pages

lauantai 24. elokuuta 2013

Piloxing

Olin perjantaina menossa salille mutta aulassa istui pari mammaa menossa uudelle Piloxing-tunnille. Suostuttelivat sitten minutkin kun tunnilla oli hyvin tilaa. Mitä se Piloxing oikein on? Netistä varmaan löytyy määritelmiä koska jonkuntyyppinen lisenssituntihan se on.


Piloxing on nyrkkeilyn, jalkojen ja keskivartalon treeniä johon yhdistetään rytmikkäästi pilates-liikkeitä. Ainakin näin mainoksessa luki. Tosiasiassa en kyllä niitä pilatesliikkeitä sieltä bongannut. Niin ja treeni tehdään paljain jaloin. 45 minuuttia siis pitkiä nyrkkeilysarjoja, vähän hyppyjä ja jalkatreeniä eli kaikenlaisia kyykkyjä. Loppuun vartin verran lihaskuntoa, pakaroita ja vatsalihastreeniä.

En tiedä oliko mulla vielä edellispäivän pyöräilyt takana vai totaalinen uupumus (työviikko oli tosi paha) mutta treeni oli mulle tosi rankka. Niin rankka etten jaksanut enää sitä lihaskunto-osuutta enää ollenkaan. Enkä muutenkaan ihan lämmennyt tunnille. Ne nyrkkeilyosuudet oli samaa toistoa kymmeniä kertoja (koukkuja yms.) joten mun makuun tylsiä). Ja ehkä pahin oli se, että tuo plantaariflaskiitti on vaivannut nyt todella pahasti. Eli olisi pitänyt ainakin ottaa kengät.

No hiki tuli ainakin kova. Kankut on olleet kipeät nyt jo toista päivää eli jotain tehoa kyllä treenillä oli:)

Oletteko muut käyneet koskaan tuolla tunnilla? Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!