Pages

torstai 27. kesäkuuta 2013

Monta päivääMonta päivää vailla tekstejä. Tässä on nyt monenmoista sattunut. En meinannut ollenkaan päästä salille, mutta eilen ennen miehen elokuvailtaa (meni katsomaan kaverinsa kanssa ennakkonäytöstä) kirmasin tekemään jalkatreenin. Meidän salilla on tosi huono ilmastointi ja meinasinkin pyörtyä ja oksentaa samalla. Osasyynä oli aamupäivällä perään ajanut kaveri myös. Jep, auton on lommolla ja monta tuntia kolarin jälkeen vasta menin ikäänkuin shokkiin (tajusin sen vasta itseasiassa salin jälkeen). Menin salille kun tuntui etten saanut mitään tälliä. Lapset vein tarkastettavaksi lääkäriin illempana. Kukaan ei tietenkään kysynyt, että miten mä voin. Auto siinä oli aviomiehelläkin suurin huolenaihe. Ironiaa...

No, alkuviikosta mentiin koko perhe uimarannalle ja päätin vähän sportata siellä. Uin rannanmyötäisesti n.100 m pätkää edestakaisin kolme kertaa eli 600m. Olihan se vähän vilpoisaa tuo merivesi, ja rintatulehdusta jännitin mutta hyvin meni. Ainoastaan kämmenten selkäpuoli tuntui palelevan. Tämä kuva siis sen uintireissun jälkeen. Päässä mulla nuttura ja näyttää oudolta.

Eilen illalla venähti selkä. En pääse sängystä enkä tuolilta ylös ilman tukea.  Sama vaiva oli reilu vuosi sitten tyttären kantamisesta. Pahimmillaan se kestää jopa 2 viikkoa parantua. Onneks on nyt jotain jumppaliikkeitä joiden avulla saan vähän vetreytettyä. En usko et tämä liittyy kolariin koska olisi ihan väärässä kohdassa. Mutta ei siitä koskaan voi varma olla.
Tämä kuva on mun lempitunikasta. Läskit vaan häviää johonkin siinä. Melkoiset turvotukset oli tässä välissä, aamupaino lähes 94... Mutta nyt näyttäis taas tippuneen alle 92 ja toivoa on vielä päästä alle 90 esikoisen nelivuotispäivään mennessä. Johon on about 2 viikkoa aikaa. En tainnut tätä toivetta/ tavoitetta edes paljastaa täällä. No katsotaan nyt. Elämäntaparemontti ja tavoiteaikataulut eivät sovi oikein yhteen.

On tässä muitakin huolia ollut. Läheisen sukulaisen sairastaminen pisti mun (ja muiden sukulaisten) pasmat hetkeksi sekaisin tuossa alkuviikosta ja sitä selvitellessä meni pari päivää.

Tämmöstä tänne. Nyt on pakko saada bilsan perinnöllisyysopit luettua loppuun niin pääsen taas luvuissa seuraavan kirjaan.
Äh, kyykkyhaaste: tein eilen 70 ja tänään olisi 75. En usko että onnistuu tämän selän vuoksi, mutta kokeilen jossain välissä vähän helpotettuna niin etten pidä käsiä edessä ja sillä rasita selkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!