Pages

torstai 13. kesäkuuta 2013

Mikä se semmoinen juoksijaJossain juoksijakeskustelussa joskus luin, että hauska ero juoksijalla ja hölkkääjällä on se että juoksija menee lenkille säällä kuin säällä. Tällä perusteella (vaikka millään muulla mittarilla tämä ei pätisi) olen siis juoksija! On ollut pari päivää tosi nihkeä ja väsynyt olo jonka syyksi taas selvisi kipeä vatsa. Onneksi sittemmin helpotti ja ainoastaan hapenpuute jäi jäljelle. Mulle kun on raskauksista lähtien tullut semmoinen, että jos en pääse koko päivänä kunnolla ulos niin illalla voin tosi pahoin ja on semmoinen tukahtunut olo. Vähintäänkin se vaatii vartin nysväämisen partsilla pakkasyönä mutta näin kesällä juoksulenkki ajaa saman asian. Koska ulkona satoi kaatamalla ja tuuli on puuskissa melkoinen, tein vain pikaisen ja reippaan kakskytminuuttisen. Siltikin kastuin läpimäräksi:)

No oli miten oli niin nyt on parempi olo. Huomenna taas punttikselle jos nyt käy hyvä tuuri. Vuorossa olisi selkä ja hauikset. Mukava tunne on toissapäiväisestä treenistä.

Ruokailuista on pitänyt ottaa kuvia, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Voin lyhyesti kertoa kuinka meni tänään.
Aamupalaksi gofatgo kaurapuuro mustikoilla ja öljylisällä (pellavasiemenöljyä) + 100 gr raejuustoa
Lounaaksi porkkanakeittoa raejuustolla, täysjyväsämpylän puolikas kinkulla.
Päivälliseksi (en ehtinyt välipalaa tässä tehdä kun podin vatsaani) oli keitettyä perunaa, riistakäristystä ja tomaatti/kurkku/paprika
Ruokajuomaksi vettä ja sen lisäksi n. 1.5l vettä/soktonmehua/vissyä, 2 kuppia kahvia (isoa)
Illalla miehen laivatuliaisia muutama pala suklaata ja tummaa suklaata sekä niitä "autokarkkeja". Oli siinäkin jo liikaa makeaa mut pyysin jemmaamaan kunnolla etten huomenna löydä:)
Kuullostaa tyhmältä mutta söin liian vähän eikä ainuttakaan rahkaa- ou nou. Eikun, nyt muistan välipalaksi puolikas siivu 100% ruis leipää kinkulla. Elinihan ok. Yleensä ei ruokavaliooni sämpylät kuulu mutta kaverilla tarjottu keitto oli mulle liian kevyt niin piti ottaa kotain kaveriksi. Olen tyytyväinen, toisin kun eilen jolloin meni ilta-ahdistuksessa aivan liikaa tummaa suklaata (meillä oli taloyhtiön kokous josta vedin melkoisen herneenpalon nenääni). Päivä kerrallaan. Mites teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!