Pages

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Jalkatreeni

Tuntuu koko ajan että kirjoitan aivan liian vähän. Kesällä tietysti on niin monta muutakin asiaa että tämä projekti saa vääjäämättä vähemmän huomiota. Elokuun puolessavälissä joudun palaamaan töihin ja yritän nauttia toistaiseksi viimeisistä vapaista lasten kanssa täysin siemauksin.

Tehtiin naapurin kanssa yhteistilaus Elloksen alennuksesta. Mulle tuli tämmöiset treenipökät:) Joissain blogeissa olen nähnyt jotain maastokuviollisia treenihousuja ja kun vastaan tuli turkoosit niin pakkohan ne oli ottaa. Nämä on tekniset ja yllättävän lämpöiset ja mukavat jalassa. En tiedä pitäiskö varulta tilata pienempikin koko:) ainut vaan että mulla ei ole sopivaa yläosaa joten vedin ikivanhassa mainosteepparissa treenini tänään:)

Oli siis jalkatreenin vuoro ja teinkin sen melkein kokonaan fuskaamatta. On kyllä kaima k tehnyt nyt mielettömän ohjelman ja jos tästä jalkatreenistä ei tule tuloksia niin ei mistään:D

Puolisentoista tuntia meni lämmittelyineen ja verryttelyineen,
aika lailla juurikin näin

Lämmittely kuntopyörällä
Kyykyt niskassa 45 kg
Jalkaprässi yhdellä jalalla vuoronperään
Maastaveto
Takareidet tuolissa
Etureidet  tuolissa
Pohkeet prässissä
Askelkyykyt
Loppuverryttely pyörällä.

Luulin mennessäni salille saavani treenata autuaan yksin mutta piankos sitä seuraa siunaantui.

Erityisesti pisti silmään kolme nuorta neitosta jotka ilmeisesti treenasivat jotain crossfittiä tms. ja säntäilivät ihan koko ajan laitteilta toiselle. Pisti meikäläisen ihan hoomoilaseksi kunnes tajusin mistä on kyse. Tosi isoilla painoilla nuoret laihat neidot treenasivat mutta niin tekivät kyllä tosi lyhyitä  sarjoja. Vähän se kyllä häiritsi mua rehellisesti sanottuna ja luulenpa että muitakin treenaajia (siis se edestakaisin pinkominen). Tytöt olivat kohteliaita ja kilttejä mutta korvaan särähti se sössötys (sössöttääkö nuoret naiset nykyään kaikki?). Äh, keskityin sitten omaan treeniin ja makeisiin pöksyihin kunnes sain koko paketin valmiiks:)

Juu, eilen oli punnitus mutta sain kaksi eri lukemaa. Ensin 91.7 ja sitten 92.2 joten en osaa sanoa kumpi oli oikein. Oli sitten kumpi vaan niin pientä junnaamista on ja ihan saa peiliin katsoa. Yritän nyt alkavan viikon skarpata kunnolla!!

Ulkoliikuntaa lisää! Meressäkin on tullut käytyä joten ainakin uintia:)

2 kommenttia:

  1. En mä sössötä ;)

    Tsemppiä treeneihin ja töihin paluuseen! Ja Nauti kesästä!

    VastaaPoista
  2. Waapo: no hyvä! Mä kuulin sitä sössötystä ekan kerran siinä yhdessä tosi-tv ohjelmassa jossa oli se yks arkkitehti-äiti. Ajattelin että onpas typerän kuulloista ja et tekee tahallaan mut nämä nuoret neidithän yks sun toinen puhui tolleen s-suhahtaen...:) Tiedä vaikka olisivat tulevia lääkäreitä, kuten me <3

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!