Pages

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Illan ratoksi taas lenkillä

Piti mennä salille, mutta oven edessä huomasin kortin puuttuvan lompakosta. No eikun taas juoksulenkille. Iso Hymy! Puolen tunnin lenkin viimeiset 500 m tein polvennostoaskeltamista ja kotipihalla vielä kyykkyhyppyjä ja vuoroaskelhyppyjä. Aika sporttinen olo.

Tämän päivän ateriat oli aamupuuro, salaatti raejuustolla ja kahdella kalapuikolla, perunaa ja broilerinjauhelihakastiketta, iltapalaa en ole vielä syönyt. Yksi banaanilettu ja toffifeeta ärsytykseen (olin vähän hermorauniona tästä sisälläolemisesta) sekä kuppi kahvia ja kuppi teetä. Olen kyllä ihan tyytyväinen.

Mun naamakuvissa ei ole oikeasti mitään katsomista, mutta onpahan ainakin todiste että olen ollut lenkillä ja hikinen. Tai ainakin hikinen:) tämä
pinkki takki on Erätukusta ns. Tekninen mikrokuitusetti ja todella monikäyttöinen. Talvella kerroksia ja hiihtämään, keväällä ja syksyllä kerroksien kanssa ja kesällä ihan semmoisenaan. Kaikenlaiseen liikuntaan ja tekemiseen.tykkään kyllä kovasti eikä hintakaan ollut paha. Kuoritakki tämä ei ole mutta pitää vähän kuitenkin vettä.

Viikonloppuja! Yritän kerätä kuvakollaasin nyt viikonlopulta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!