Pages

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hyvää Juhannusta

Tämä Juhannus näyttää siltä, että vietetään kotona. Esikoinen 39 asteen kuumeessa ja vatsakipua valittaa. Toivon kovasti ettei ole mitään vakavampaa, soittelin jo päivystyksen neuvontaan ja nyt vaan seurataan tilannetta sekä annetaan särkylääkettä. Menin sitten salille kun en muutakaan keksinyt. Uimaan tekis kamalasti mieli, mutta kun ei voi toista jättää yksinään sisälle.

Tässä rakkaat pionit takapihalta.Hyvä fiilis, rinta, ojentaja ja olkapäätreeni:) Näköjään sitä on liikuttava silloin kun ehtii, pyhistä viis.

Kyllä näitä omia naamavalokuvia kun katsoo, näkee selkeesti että on kaks lasta synnyttänyt ja ikäkin lähentelee neljääkymppiä. Ei nuo yläluomet tuosta enää nouse ja rypyt vaan syvenee sekä poskien iho alkaa roikkumaan. Itse olen paljon miettinyt, että sopiiko tuo otsatukka mulle oikeasti vai kuvittelenko vaan? Ennen olin sitä mieltä, että sopii mut nyt tuntuu että se jotenkin vaan lätistää tuota naamaa entisestään. Comments? Varmaan mun pitää ottaa toinen kuva missä otsis on jollain letillä vertailun vuoksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!