Pages

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Eipä tässä muuta kun vähän pyöräilyä

Meillä olis pitänyt äitikaverin kanssa olla juoksutreenit tänään, mutta koska viime yönä(kin) jouduin ottamaan kantapääkipuun särkylääkettä, niin vaihdoimme sen pyöräilyyn. Ja teimme 16 km pyörälenkin Kuusiston linnan raunioille (Turkulaiset tietää...:). Mulla oli vieläpä neiti kyydissä ja hienosti meni. Vähän ylämäessä hapotti ja muutama mäki talutettiinkin, mutta oltiin me aika sitkeitä! Hyvä me!

Olen tässä pyöritellyt paljon mielessäni tätä kropan toimintaa - ikäänkuin kokonaisuutena. Mullakin on aika suuri riski sairastua metaboliseen oireyhtymään ja sitä vastaan tässä erityisesti taistelenkin. Tämä ei ole helppoa, eikä tämä ole todellakaan pelkästään ulkonäkökysymys.

Ruokailut on olleet taas niin hunningolla kun voi olla. Ei siis niin, että söisin liikaa vaan kun mä en syö mitään! Päivät hurahtaa niin nopeasti, että illalla tajuan syömättömyyteni. Ja näillä helteillä ei vaan tee mieli. Tänään söin aamulla croissantia ja sitten rahkasmoothieta ennen pyörälenkkiä. Siinäpä mun syömiset. No otin iltapalaksi sitten kunnolla leipää leikkeleineen yms. mutta aika hurjaa ettei ruoka tahdo maistua. Eilen meinas käydä ihan samalla tavalla, mutta sain yhden lämpimän aterian sentäs syötyä. Pitäisi olla tosi tarkka tämän asian kanssa, ettei taas ala lipsumaan entiseen. Ihme juttu, kun ei tämä oikein jaksamiseenkaan ole vaikuttanut.

Onko teillä muilla samaa ongelmaa nyt helteillä. Ettei sapuskat maistu?

1 kommentti:

  1. Lämmintä ruokaa ei tee kesällä juurikaan mieli, kylmää sapuskaa menee sitten. Eli salaattia... ja jätskiä... :P

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!