Pages

maanantai 13. toukokuuta 2013

Jutan ohjeet

Nämä ohjeet ovat siitä ensimmäisestä haasteesta joskus 2012 vuoden alusta. Löytyvät ihan netistä, joten en jaa nyt mitään salaista.

Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin mun nykyinen ruokavalioni on ollut hyvin samanlainen, annoskuvistakin sen näkee et ihan samoilla määrillä mennään. Oon pohtinut pääni puhki, että mikä tässä voisi olla se suurin kompastuskivi enkä oikein keksi repsahduksien lisäksi muuta kuin tuon maidon, koska repsahduksia nyt ei ole niin paljoa tapahtunut ja siltikään suunta on ollut kohta sen 2 kk sama eli ei tulosta. Eli juon ruokailun yhdessä yleensä maitoa (46kcal/dl) enkä vettä. Eihän siitä ruoan punnitsemisesta ole silleen niin hyötyä jos päivässä tulee ylimääräistä energiaa esimerkiksi 250 kca/päivä. Nyt jätän sitten maidon pois kaikilta paitsi yhdeltä aterialta. Modifioin muutenkin tätä hieman omiin tarpeisiini sopivaksi.


Noniin, tässä nämä nyt - näillä mennään seuraavat viikot!

GoFatGo-ruokavaliot on tarkoitettu miehille tai naisille jotka haluavat polttaa läskiä vartalosta. Kyseessä on kompromissidieetti, joka soveltuu näin ollen kaikille painosta riippumatta. Tämä ruokavalio on tarkoitettu naisille.

Aamiainen
45g kaurahiutale
100g raejuusto, rasvaton
150g mehukeitto, sokeroimaton / 100g pakastemarjoja
+Fast Omega3 2kpl
Lounas
100g kana / 100g naudanliha max 10% / 100g kala
50g kananmunanvalkuainen / 25g raejuusto, rasvaton
200g vihanneksia vapaavalinnaisesti
10g oliiviöljy
Välipala
1kpl Pro-Fx lo-carp bar / 40g Fast Dietmix / 250g maitorahka + 100g pakastemarjoja
Päivällinen
100g kana / 100g naudanliha max 10% / 100g kala
40g riisi / 40g pasta / 170g peruna / Real-täysjyväleipä 2 viipaletta
200g vihanneksia vapaavalinnaisesti
Iltapala
250g maitorahka / 150g raejuusto, rasvaton
150g mehukeitto, sokeroimaton / 100g pakastemarjoja
10g vehnälese
+Fast Omega3 2kpl
Palautusjuoma (heti välittömästi treenin jälkeen, vain treenipäivinä)
40g Fast Dietmix
Rasvanpolttoon
Fast Burner 2-3 kapselia aamulla ja 2-3 kapselia iltapäivällä
Fast Green tea 1 kapseli aamuisin
Yllä olevat valmisteet tukevat ja tehostavat dieettiä ja sen onnistumista. Ne eivät ole välttämättömiä tulosten saavuttamiseksi.
Pyri vettä juomaan tasaisesti koko päivän ajan ja minimissään 3 litraa. Aamulla heti herättyäsi juo tyhjään mahaan vähintään 0,3 litraa vettä.
Ateriaväli minimissään 2 h ja maksimissaan 4h.
Jos jokin ateria jää väliin jostain syystä, korvaa se Fast Dietmix 40g drinkillä tai Fast Pro-fx low carp patukalla.
Lisäksi olisi hyvä hankkia monipuolinen monivitamiini-valmiste sekä magnesiumlisä päivittäiseen käyttöön. Noudata annosohjeita.
Käytä mausteita (ei saa sisältää sokeria eikä suolaa) runsaasti ja varsinkin tulisia mausteita olisi niiden termogeenisen vaikutuksen takia hyvä käyttääkin. Samoin käytä suolaa ruuissa, koska natrium on erittäin tärkeä koko prosessissa. Lisätyn suolan määrä 3-4g/pv.

2 kommenttia:

  1. Inhottavaa, kun paino junnaa! Toivottavasti tapahtuu taas kehitystä kun laittaa pikkaisen uuteen uskoon ruokapuolen, tsemppiä! :) Oletko kokeillut puhdistuskuureja? Minulla on suunnitteilla, että kokeilisin jonkinlaista detoxia, kun tuntuu että kroppa on ihan tukossa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Marilyn! En viitsi kokeilla mitään kuureja kun vieläkin tyttö käy rinnalla muutamia kertoja päivässä ja noi kuurit voi aiheuttaa jotain epämääräisten aineiden poistumista myöskin maidon kautta.

    Täytyy nyt toivoa, että tämä tehoais. Tuntui kamalalta luopua maidosta kun oon koko ikäni sitä juonut, mutta voihan sitä ihan vaan vähentääkin.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!