Pages

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Juoksupyrähdys

Edelleen ihan karmea väsymys koko päivän. Lounaan jälkeen meinasin nukahtaa pystyyn. Epäilin jo, että sokerit on hypännyt kattoon mutta 1h arvo oli vain 4.8 eli itse asiassa matalahko.

Pakotin itseni kuitenkin juoksulenkille josta ensimmäinen puolikas oli myötätuulea ja alamäkeä ja toinen sitten vastatuulea ja ylämäkeä. Epäilemättä sääret vähän kramppasi. Puoli tuntia tänäänkin. Prismasta ostetut Adidakset oli hyvä ostos! Pinkit eli sävy-sävyyn.
 Isoveli lupasi ottaa musta kuvan lenkin jälkeen. Sanoin vaan että "äidin on oltava kokonaan kuvassa" ja "näkyyhän pääkin". Hyvä kuva tästä tuli:)

Tässä on siis se Erätukusta ostamani mikrokuituinen puku. Ihan älyttömän hyvä juoksemiseen, ei tuu kuuma. Ainut että ei ole joustavaa kangasta joten housut vähän kinnaa (ei enää niin paljoa koska tippuvat päältä) reisistä.
Ja pitihän se ottaa kuva vielä itsekin. Pistin tuulen takia tommosen teknisen tuubin päähän ja näytin vähintäänkin idiootilta. No parempi olis ettei tuu kipeeks.

Juoksulenkin jälkeen painuttiin Hoploppiin ja riehuin itseni uudestaan hikeen. Kotimatkalla mies ilmoitti että mennään Hesen kautta. "Mitäs sä otat". Meinasin ensin etten ota mitään mutta lopulta päätin ottaa ruishampurilaisen. VIRHE. Otin kyllä ilman majoneesia mutta kotona katsoin purilaisen sisältävän (majoneesilla) lähes 600 kcal. Miten voi hampurilainen jonka välissä on ohuenohut pihvi ja salaattia sisältää noin paljon? Siinä kyllä oli pari jotain friteerattua sipulirengasta mutta silti... siis mistä ihmeestä se on tehty??? En enää ikinä ota mitään noista pikaruokaravintoloista, jestas sentään... luulin tän olevan edes vähän terveellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!