Pages

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Jo toinen hölkkälenkki!

Jee Jee! Tänään tuli hölkättyä 25 min. Eikä edelleenkään tuntunut juuri missään. Mun nopeuteni nyt on semmosta reipasta kävelyvauhtia. Jostain pitäisi nyt taikoa sykemittari, niin voisin tehdä sitä intervallitreeniä jonka on todettu olevan paras kunnon kohottaja. Olen tosi yllättynyt, että jaksoin tämänkin lenkin tehdä. Ilmeisesti niistä talven zumbatunneista on oikeasti ollut hyötyä:)

Vappu meni syömisten meiningissä. Ei nyt mitään hirveää mässäilyä, mutta kun kerran oltiin kahdelle kaverille saatu kutsut niin oli kaikenlaista saarisotlaisleivästä ja lohipäällysteestä aina nakkeihin, röstperunoihin yms. Ja kyllähän mä niitä munkkejakin muutaman söin lopulta. Ja join pari siideriäkin mikä on mulle tosi harvinaista. Mutta ei paha, varmaan on taas niitä turvotuskiloja, mutta varaan nyt pian ajan lääkärille niistä kilppariasioista - toivottavasti arvot saadaan kuntoon ja painonpudotuskin kunnon vauhtiin... nyt näyttää kuitenkin et kunto on hyvä:)

1 kommentti:

  1. Hienoa että juoksu sujuu! Kyllä alussa nimenomaan matka on tärkeä juttu, ei niinkään nopeus. Vauhti kyllä kasvaa sitten ajan ja lenkkien myötä. Yhtäjaksoinen vajaan puolen tunnin hölkkääminen on kova juttu :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!