Pages

tiistai 7. toukokuuta 2013

Jee, uusi jalkatreeni!

Kävin tänään nyt tekemässä uuden jalkatreenin. Jos selkätreeni ei tuntunut, niin tämä kyllä tuntui... askelkyykyt jäivät tekemättä koska olisin luhistunut:)

En nyt laita painoja enkä toistoja kun ne on vielä epäselvät mutta
lämmittely kuntopyörällä 10 min
kyykyt
jalkaprässi yhdellä jalalla
maastavedot (siis kirjaimellisesti MAASTA)
takareidet laitteessa
etureidet laitteessa
pohkeet prässissä
askelkyykyt
loppuverryttely

Ja aloitan siis aina isoilla painoilla, pikkuhiljaa pienentäen (toistoja lisäten) paitsi että jokaisen sarjan sisällä nousevasti. Kyllä tästä taas kannatti maksaa, ei ihme ettei vanha ohjelma tuntunut missään:)

Nyt on varattu aika vihdoin kilpparilääkärille. Tämä väsymys on tosi outoa, tänäänkin vaan makasin sohvalla... eilen kuitenkin etsiskelin netistä ravinto-oppia vajakille ja täytyy taas laittaa tilaus iherbiin menemään. Jotain levää pitäisi myös ostaa. Mulla on varmaan ollut jodivajausta, koska en ole yli 10 vuoteen käyttänyt suolaa ollenkaan ja niissä levissä sitä sitten on.

Hammaslääkärikäynti oli eilen ja juurihoito aloitettu. Tein myös valituksen kuntamme johtavalle hammaslääkärille siitä aikaisemmasta (kaksi kallista käyntiä ja "väärä" diagnoosi) joka on otettu nyt käsittelyyn. Toiveissa olisi saada kahdesta käynnistä maksamani 100 euroa takaisin. Niin siis tämän toisen hampilääkärin sanoin hän ei näe yhtään hampaassa semmoista mitä olin kertonut aikaisemmalta kuulleeni. Ihan normaali juurihoitojuttu, ei poistotarvetta. Kannatti taistella eikä luovuttaa samantien, vaikka varmaan 500 euroa menee taivaantuuliin.

Niin ja Nestlen Bona - marjaiset palat on mun uusi suosikki. Menee ihan hillosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!