Pages

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Perjantai kuvina


Tänään vihdoin pääsin salille. Koko viikon jatkunut väsymys ja hieman huono olo jäi sitten sinne salille. Kerrankin oli tilaa ja varasin penkin itselleni melkein koko treenin ajaksi. Oli vuorossa nimittäin rinta+ojentajapäivä.

Aluksi kuitenkin päivän vaatekuva, en ole vieläkään osannut päättää että pukevatko raidat pyöreää vai ei...? Johonkin ne makkarat häviää raitojen keskelle, mutta mutta... rakastan niin merihenkisiä vaatteita:)
Tässä puserran jo tuskanhikeä treenin jälkeen crossarilla.
Olikin aikamoinen treeni. Lyhyesti
Penkkipunnerrus 35 kg 3*12 (!!!)
Päänyliveto 10 kg 3*15
Ranskis istualtaan 8 kg 3*15
Vinopenkki 10 kg käsipainoilla 3*12
kickback 5 kg käsipainolla 3*15
peck deck 6 kg käsipainoilla 2*12
Ojentajat taljassa 23 kg 3*12
epämääräinen setti vatsoja vartin verran...
Tämähän ei ole mikään muotiblogi, mutta tässä treeniasusteeni!

Paita Budget Sportista halvin mahdollinen, olisko joku catmandoo merkkinen... tekninen kuitenkin! Aivan liian lyhyt ja saa koko ajan olla kiskomassa alas.

Housut Elloksen outletista, ihan perus colleget ovat. Ei ole paljoa meikäläinen kuntosalitreenissä hikoillut tuolta koivista:)
Tässä voite ihailla vaikkapa... kaunista selän kaarta ja vatsamakkaraa(makkaroita) joka syntyi toisen raskauden jälkeen (oli kyllä olemassa jo aikaisemminkin, mutta nahan venymisen tuloksena tipahti 20 cm alemmas).
Päivän lounas oli aviomiehen ostama pizza josta söin neljäsosan (150 gr) ja kaveriksi vihanneksia sitten reilusti.
Ja viimeiseksi, ei vaatimattomasti. Miun hauis. Kun oikein tarkasti kurkkaa niin kyllä se siellä pullottaa. Ja uskon että jos olis tota läskia vähemmän, niin sieltä pullottaisi kaunis pikku(iso) lihas. Yritin kovasti väännellä ojentajaakin, koska se näkyy vielä enemmän (jossain asennossa)... mutta ei sitä kameran linssiin saanut.

Näiden kuvien duunaaminen on hitsin vaikeaa vaikka on kaikki iphonet ja dropboxit. Iphonessa on maailman surkein kamera joten kuvat on pakko heittää kuvankäsittelyohjelman kautta ja siihen menee aikaa. Ja sit ne pitää siirtää koneelle ja taas käsiteltynä tänne bloggeriin... näen silti kuitenkin kaiken vaivan viihdyttääkseni teitä lukijoita!

Aurinkoista viikonloppua! Huomenna mulla on jalkatreeni ja sunnuntaina garden partyt!:) Ja maanantaina sitten uus kuntosaliohjelma ja kehonkoostumusmittaus!

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kova toi penkkitulos! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Mä en osaa itse yhtään arvioida kun kaikki bodarihemmot tekee jotain 4-6 toiston sarjoja niin et miten paljon sitä iteltä irtoais niillä määrillä. Ekat 6 meni noista ihan leikiten joten kai sinne tankoon vois mättää oikeesti vielä 10 kg lisää ja kokeilla vaan lyhyempiä sarjoja:)

  Oikea ranne on vähän kipuillut tänään joka johtunee liian leveästä penkkiotteesta (ranne asettuu vähän vinoon).

  Ja tarviiko mun verrata edes itseäni bodarihemmoihin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tartte vertailla! :)toi on oikeesti tosi hyvä tulos naiselta. En tiedä miten kauan oot treenannu, mutta kyllä voimaa on :D

   Poista
  2. Kiitti:) olen tosi otettu! Ranne on vähän nyt kipuillut joten täytyy taas hetki tehdä vähän pienemmällä ja isommalla toistomäärällä kunnes toipuu. Ehkä mä sit olen nyt vaan "massakaudella" ja kerään nyt voimaa:)

   Poista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!