Pages

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Nyt tuntuu - jalkapäivä ensimmäistä laatuaan :D

Mua on niin harmittanut kun ei jalkatreeni "tunnu" missään niin päätin tänään kokeilla uutta lähestymistapaa. Voimaa perkele:)

 Kyykky 4*10 toistoa, 2*35 kg, 2*40 kg
Jalkaprässi 4*12 toistoa, 73, 79, 86, 93 kg (eli posiitivisesti ajateltuna nostin oman painoni?) Alataljassa takareidet 3*12 toistoa 25.3, 27, 29.3 kg
Etureidet penkissä 4*12 toistoa 32, 34.3, 36.6, 39 kg
Askelkyykyt 8 kg kuulan kanssa 2*15 molemmat jalat
Pohkeet seisaaltaan 4*10 
Ja lopuksi prässissä vielä "pumppia" 20 toistoja 45, 52, 59 ja 61.3 kg

Ainakin vähän tuntui jälkeenpäin. Kaikista painoista voin melkein sanoa että alimmat painot oli niitä mun aikaisempia painoja, eli selvästi enemmän menisi. Miksiköhän en ole uskaltanut reilusti lisätä? Huomenna näkee sitten tulokset.

Laitoin muuten salille shortsit ja tuntui peilistä katsoen että ehkä jalat on saaneet jotain muotoa... siis siellä läskin alla. Vatsamakkara ei kyllä ole hävinnyt mihinkään, tylsää.

 Sitten lasten nukutus ja aminohappojen sekä proteiinien ihmeelliseen maailmaan:)

Ai niin. Kauppareissulta tarttui taas pari paitaa kokoa l/Xl. Joku nauraisi mutta mulle se on saavutus mahtua normikokoihin niin ettei tarvitse ostaa vaatteita isojen osastolta. Hurjan iloista, jopa Stadiumista löysin:) yritän kyllä ostaa semmoisia malleja jotka näyttävät hyviltä
myös 10 kilon kuluttuakin:)

3 kommenttia:

  1. Joskus näihin blogeihin kaipais sellasta "tykkää"-nappia. Kun ei ole mitään sanottavaa mutta silti haluaisi kertoa et joo, tääl oon, luen ja tykkään lukemastani. :|

    VastaaPoista
  2. Monilla on ainakin treenaamisen alussa jonkinlainen henkinen lukko päällä ja tulee tehtyä "mukavasti" tutuilla varmoilla painoilla ja vastuksilla. Hyvä että nyt uskalsit lisätä rautaa, mitä enemmän lisäät sitä enemmän tuntuu ja sitä enemmän lihas kehittyy!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Kyllähän mä olen painoja lisännyt mutta ilmeisesti niitä voi lisätä huomattavasti reippaammassa tahdissa:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!