Pages

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Muutama kuva sunnuntailta:)Käytiin tytön kanssa heittämässä tunnin pyörälenkki. Tarkoitus oli alunperin mennä juoksemaan, vaan kyllä tällä säällä pyöräily voitti. Ja olipa yhdet tuttavatkin kotosalla pihahommissa niin käväistiin kyläilemässä.

Tässä mun munamankeli. Ihan Citymarketista ostettu Scott jota olen kyllä tuunannut jonkun verran:)

Olen ajanut aika paljon tällä työmatkoja (9km suuntaansa) ja siihen on hyvä. Ongelma on tuo rungon korkeus, vaikka oli matalin mahdollinen niin mun on vaikea saada jalka tuosta yli... ja takakauttahan en sitä voi heittää.

Reippaana lenkin jälkeen:)

Ostin muuten syksyllä Erätukusta kaks asusettiä johon toiseen kuului myös tämä tekninen väliasu mikä on päälläni + vielä fleeceasukin. Olivat tosi edulliset, toinen siis tämmöinen mikrokuituinen lenkkeilyasu ja toinen ihan -tex. Kerralla sain sopivan koon ja vaatteet ovat olleet kohta vuoden käytössä eli musta aika laadukkaat. Suosittelen siis Erätukkua:)

Lenkin jälkeen päätin kokeilla muutamassa blogissa jo kokeiltuja (hyväksihavaittuja?) banaanilettuja. Ovat siis "terveellinen" versio letuista. Ohje on 1 banaani soseutettuna ja kaksi kananmunaa -> paista.Minä päätin kuitenkin lisätä myös turkkilaista jugua. Olis voinut laittaa rahkaakin, mutta ajattelin että kyllä vähän saa olla rasvaakin.

Ensimmäinen koevedos pannulle. Luulin että pitää paistaa lettujen tapaan joten tein ohuen lätyn - joka hajosi jo kättelyssä. Tuli syötyä silti.

Toinen koevedos. Huomattavasti paksumpi pannu, pidempi paistoaika ja miedompi lämpö. Johan onnistui! Olis ehkä blinipannussa (valurautainen) paistunut vielä paremmin??

Maku oli kyllä pääasiassa banaani-munakas. Olihan se syötäää, mutta taidan vielä harjoittaa vähän tuotekehitystä tähän. Josko jotain heraa tai muuta vois heittää? Tai edes vähän jauhoja, vaikka spelttiä?
Tuossa ei ole paljoa varaa epäonnistua, koska yhden banaanin taikinasta saa about 3 lettua...
Nam Nam! Maistui äidille ja tyttärelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!