Pages

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kesän eka hölkkä:)

Tänään oli kevään avajaiset, eli pihapartyt:)

Tarjolla oli grillattuja hampurilaisia (hampparisämpylä, jauhelihapihvi, sipulia, tomaattia, juustoa, vuohenjuustoa, ananasta, salaattia....), rocky roadeja, vappumunkkeja, simaa, muurinpohjalettuja, kuoharia.

Nostimme maljan monelle asialle. Mm. muurikkapannulle joka oli aikoinaan häälahjamme ja jota kuitenkin vasta nyt käytettiin ensimmäistä kertaa (6 vuoden jälkeen). Malja tulevalle kesälle ja grillikaudelle! Paljon ihania ystäviä ja varsinkin lapsia, riippukeinu oli suurin hittituote lasten parissa. Voi kun olisin ehtinyt ottaa kuvia, mutta menipä koko aika touhutessa ja seuraa pitäessä...

Anyway, söin kyllä nyt myös vaaleasta jauhosta tehtyä tavaraa ja vaikka se kyllä maistui, niin nyt on vatsa turvonnut kuin ilmapallo. Ei siis sovi mulle.

Illalla kävin kokeilemassa hölkkää. Ensimmäistä kertaa. Ajattelin lähteä hölkkä-kävelylenkille, mutta niin vaan tuli todistetuksi että jaksan juosta vartin verran pysähtymättä ja hengästymättäkään oikeastaan. En ole ollenkaan niin huonossa kunnossa kuin pelkäsin. Not bad 90-kiloiselta:)

1 kommentti:

  1. Onnittelut hölkkäkauden avauksesta! Siitä se lähtee. Kesän lopulla menee jo maraton :D.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!