Pages

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Because I'm worth it

Päivän annos aerobista ja voimaa: zumbaa sekä kahvakuulaa, vihdoin sain jälkimmäisenkin haltuun:)

Nyt kelpaa hymyillä :D
Tällä kertaa kahvakuulatreeni olikin ihan hauskaa. Silloin viimeksi mulle jäi siitä paha mieli ja tulikin monen kuukauden tauko. Tänään ohjaaja todellakin opasti ihan henkilökohtaisesti, tsemppasi ja muutenkin oli tosi mukava. Kahdeksan kilon kuulalla pääasiassa tein tempaukset, rinnallenostot, ylösnostot, tuulimyllyt ja muut jutut. Nuttura vaan oli tiellä:) Kasin kuulalla vedin pääasiassa, ei ollut zumbailun jälkeen varsinaisesti voimaa enempää...:)

Zumba ei oikein mennyt hyvin. En tiedä oonko vieläkin kipeä, mutta ei vaan jalka tahtonut nousta. Tai ehkä se toissapäiväinen jalkatreeni vielä tuntui vaan jaloissa? En oo koskaan tanssitunnilla ollut noin laimeena.

Tänään kävin puntarilla ja VIIKKO pääsiäisen jälkeen alkaa paino olla taas lähtölukemissa eli jotain 93.5 pintaan... saas nähdä mitä puntari sanoo lauantaina. Siis ihan järkyttävää, että parissa päivässä vetää tommoset turvotukset ja säikäyttää ihmisparan!

Kokeilin muuten tänään avokadosmoothieta Martha Stewartin ohjeella http://www.marthastewart.com/872689/avocado-banana-smoothie
Appelsiinimehun korvasin omenamehulla (pakastin on täynnä tuorepuristettua) ja hunajan jätin pois. Oli muuten tosi hyvää. Seuraavaksi pitäis kokeilla banaanitonta:)3 kommenttia:

  1. Bongasin sut Kevyet Kilometrit- blogista jota olit kommentoinut ja pikaisesti selasin päivityksiäsi. Nimi + lapsesi nimi ovat niin tuttuja ja etäisesti kasvotkin myös joten on pakko kysyä oletko hugbear!? :)

    VastaaPoista
  2. Oho mää vielä tunnistin sut vaikka en oo tainnut susta kuulla tai kuvia nähdä lähemmäs yli kymmeneen vuoteen! Mä oon vegetaria ;)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!