Pages

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Valion Onni-tuotteet

Tuli muistutus Buzzadorilta, että tästäkin pitäisi kirjoittaa:) Joo on ollut vähän kiireitä, mutta on näitä jo monta monta päivää maisteltu. Ja hyvin on maistunut.
Mitä tämä buzzaaminen olikaan? Jos jollekin on epäselvä niin kliksutelkaa itsennne www.buzzador.com- sivustolle ja sieltä löytyy lisätietoa. Lyhyesti: rekisteröidyt ja annat profiilitietojasi sekä kulutustottumuksiasi sinne niin he ehdottavat sinulle erilaisia kampanjoita, joihin voit osallistua. Saat kokeiltavaksi kaikenlaisia tuotteita, joista olet velvollinen joko raportoimaan tai tekemään bloggauksen aiheesta. Osa tuotteista on semoisia, että voit jakaa niitä ystävillesi kokeiltavaksi ja osa sitten on vaan sinulle itsellesi. Jos innostut, niin 100 kilon keijukainen- blogissa on ainakin suora linkki, mitä kautta voit kirjautua sinne ja samalla hän saa siitä muutaman lisäpisteen. Mulla on itsellänikin varmaan joku tunnus, mutten nyt muista:)

Mutta, siis Valion Onni! Kotiin tuli 20 euron lahjakortti S-ryhmän liikkeisiin joten kipaisimme hakemaan Prismasta ison kasan Onni-puuroja. Taisiko niitä saada 18 kpl. Otimme ihan kaikkia puuroja eli maustettuja ja maustamattomia.

Ensinnäkin, hoksasin heti aluksi että purkki on helpointa saada täysin tyhjäksi avaamalla molemmat kulmat. Yleensäkin näissä tetroissa on aina haasteena se, miten saada kaikki puuro kaavitttua sieltä pois. Tämä puolukkapuuro oli muuten myös äidin herkku, maistuu ihan kotoisalle marjapuurolle! No en siltikään syö lastenpuuroja, heille ne on tarkoitettu:)
Tytär on näitä puuroja syönyt silloin tällöin, olisko se Piltti mitä kaupassa myydään? On hinnaltaan selkeästi halvempaa ja musta ihan saman makuista. Mutta ei kotimaista. Siinä on aika iso ero kuitenkin.

Yleensä tyttö on syönyt puolikkaan purkillisesta, mutta näitä makoisia puuroja olen saanut uppoamaan ihan koko purkin. Ja siitä onkin riittänyt energiaa juosta ympäri asuntoa parikin tuntia. Ja vatsakin on tykännyt.

Olen nyt maistattanut kaikki eri puurot ja jopa ihan perus neljänviljan puuro hänelle maistui kun lisäsin siihen vähän päärynäsosetta.  Itsekin kun sitä maistoin, se tuntui jotenkin miedolta ja pehmeän makuiselta. Tähän mennessä parhaat kaurapuurohiutaleet olen löytänyt Lidlistä (ne pika) josta saa ihanan pehmeän kaurapuuron, mutta olihan tämä ihan eri tavaraa:)


Meillähän isompi poika (3.5v) ei ole näitä valmispuuroja syönyt enää taaperovaiheen jälkeen (paitsi mummo taitaa antaa) ja ajattelin että kokeillaan nyt samantien miten maistuu isommallekin. Ja maistuihan se:)

Isommallekin menisi koko purkki samantien, mutta ei välttämättä enempää.Mulla on aika pienivatsaiset lapset, joten puuroa ei suuria määriä normaalistikaan uppoa - kummallekaan. Lisää kyllä pyysi:)Mitäs muuta näistä puuroista? No menee kylmänä, kulkee hyvin laukussa. Toki kanssaäidit katsovat pitkään kun syötän kylmää puuroa suoraan purkista, mutta mitä sitten:)

Ihan tosi hyvä kokemus! Niin ja koska tässä on nyt kuvia mun lapsista niin oikeudet kuviin on minulla! Eli ei saa käyttää ilman lupaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!