Pages

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Piikkimatto kokeiltu

 Olinpa reipas ja kävin samantien ostamassa tämä "fakiirimaton". Lueskelin vielä puhelimella lisää kokemuksia ja vakuutuin siitä, että se auttaa selkäni hyvinvoinnissa ja jumeissa.

Maton ohjeessa luki, että aluksi ole vain 10-15 minuuttia ja jos tuntuu pahalta niin voi laittaa lakanan siihen ja selän väliin. Kokeilin lakanaa mutten tuntenut piikkejä ollenkaan joten pakko se oli ottaa pois. Kävin siten makaamaan matolle ja ei se tuntunut ollenkaan niin pahalta. Tottakai pisteli, mutta hyvin nopeasti alkoi se lämmin tunne lyödä selkään. Mulle oli kerrottu, että saatan nukahtaa (no en nukahtanut). Kesken kaiken olisin halunnut vaihtaa asentoa, nostaa jalat koukkuun jotta olisin notkonkin saanut mattoon parein ja se oli kyllä todella tuskallista. Tuntui että ne piikit oikein hiersivät ihoa tässä ja aika nopeasti laskin takaisin jalat alas. Makasin matolla n. 15 minuuttia. Ja matto oli siis sängyllä. Ylösnouseminen oli myös aika tuskallista.

 Matossahan on 6000 piikkiä ja teho perustuu siihen, että jonkun niistä on osuttava kropan akupisteisiin. No jokainen osui johonkin pisteeseen. Tästä kuvasta ei saa kunnolla selvää, mutta koko alue oli kirkkaanpunainen ja todellakin iho oli tommoisella röpelöllä ja kuumotti. Nyt on jo 1,5 tuntia mattoilusta ja edelleen iho on vähön röpelöinen. Onpa mulla muuten kamalat selkäläskit, hyi! Harvemmin tulee omaa selkäänsä kuvattua enkä ole vielä saanut suostuteltua itseäni laittamaan tänne niitä vertailukuviakaan. Kokeilen kyllä uudestaan. Odotin enemmän semmoista rentoutumista johon en tällä kertaa päässyt.


2 kommenttia:

  1. Hauskan näkönen selkä! :D
    Se on aina kiva lukea kun joku kokeilee kaikkea tällasta. Toivottavasti kokeilet joskus uudestaan ja postailet sitten lisää :)

    VastaaPoista
  2. Kokeilen kyllä. Tänään en enää ehtinyt. Hauskaa se oli kyllä, toivottavasti saan paljon apua.

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!