Pages

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Onnistumisia!Yritin eilen kännykästä kirjoittaa pitkän postauksen, mutta niin se vaan hävisi johonkin kun piti lähettää. Nyt uusi yritys, ensimmäisenä iloiset uutiset!!

Viikkopunnitus 93.7 eli kilon verran punnitusta viime viikkoon. Oh hoh sanon vaan! Osasyynä varmaan on myös orastava "vatsatauti" tai sitten ei...en tiedä:)

Arkipäivien liikunnat jäi multa "vähäisiksi" kun oli niin paljon menoa; maanantaina punttis, tiistaina leppoisaa hiihtoa 5km ja perjantaina body pump (jossa vedin taas maksimipainot kyykyissä ja selässä uusiksi!!!). Mutta menojen hyvä puoli oli se, että keskiviikkona oli oikein mässypäivä. Työkaverin kanssa mentiin syömään hampurilaisravintolaan (siis semmoiseen oikeaan) ja sieltä Queen-musikaaliin. Ehkä se mässy tässä nyt auttoi buustaamaan!

Mun piti tehdä vielä postaus Nutriletten pasta-ateriasta jonka sain testattavaksi.

Kaikkihan (tai ainakin ne jotka on nutranneet) tuntetavat näille (suolaisille) ateriankorvikkeille tutun sahanpurun maun.  No sama maku toistuu tässäkin, ehkä se on just siitä kun kaikki vihannekset ja muut on muutettu jonkunlaiseksi jauhoksi josta itse soosi keitetään.

Ohjeessa oli keittoaika 10 min (mikrossa), 2*5 min. Kun tämä annos oli sen ajan ollut mikrossa, pastat olivat edelleen raakoja joten se vaati vielä kolmannen kerran. Meidän mikromme oli ohjemikroa myöskin tehokkaampi (ohjeessa oli 800 kw ja meillä 1000 kw) eli kyse ei voinut olla siitä. Kun sitten vartin päästä sain limaisen luomuksen pois mikrosta, niin se piti vielä pitää poskeen.


No tältä se sitten näytti. Ei mitään gourmet-ruokaa? 291 kcal on tämän aterian sisältö josta varmaan suurin osa koostuu pastasta. Annos oli ihan ok-kokoinen ja kun lisäsin vähän raejuustoa niin sain siihen makuakin. Siltikin tämä tuntui aika oudolta ruoalta. Tuohon kalorimäärään olisin itsekin saanut tehtyä pastan ja vaikka tomaattikastiketta... ihme pöperöä suoraan sanottuna.

Otin tämän ennen pumppituntia, jotta sain vähän energiaa ja kyllä se siihen toimi. Pitkähkö valmistusaika miinusta, proteiinipatukka olisi toiminut nopeammin (ja varmaan halvempikin?).

Ostaisinko itse? En.
Arvosanaksi annan kuitenkin asteikolla 4-10 7 koska tämän kuitenkin sai kurkusta alas ja varmaan ajaa asiansa eli antaa energiaa.


Jes, tänään lähdetään kaverin kanssa merenjäälle hiihtelemään. Mun ystävät on järjestään kaikki raskaana joten tämänkin päivän hiihtäminen on leppoisaa menoa. Hyvä joskus näinkin! Ens viikolla taas enemmän sporttailua sportailun vuoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!