Pages

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Maanantain pumpit


Aamulla pakkasmittari näytti 17 astetta, mutta niin vaan oli esikoinen vietävä yhdeksäksi kerhoon. Mietin siinä lapsia pukiessani, että jos olis jättänyt aamupalan ottamatta niin se keikka olis mennyt aamuaerobisesta. No, söin kuitenkin aamupalan ja hikoilin untuvatakissa toista työntäen rattaissa lumessa ja toista kiskoen pulkassa. Jostain syystä aina maanantaiaamuisin meillä on ihan vimmattu kiire kerhoon:)

Aamupalaksi vedin mysliä ja luonnonjogua. Lidlin pähkinä-hedelmämysli on parasta, mutta siinä on kookosta joten ostan ihan sitä perushedelmämysliä. Kaurapuuroonhan verrattuna mysli on ravintopitoisempaa mutta saapa siinä hyvät rasvatkin pähkinästä samalla. Myslissä on 100gr 334 kcal ja syön n. 50 gr ja siihen reilu desi rasvatonta luonnonjugua. NAM! Ei millään aina jaksa sitä kaurapuuroa ihan joka aamu:)

Mulla menee sali/jumppakortti 7. päivä vanhaksi ja kolme jumppaa pitäis sitä ennen käydä. Päätinpä sitten aloittaa samantien maanantaina pumpilla, jota ennen nautin tuon ylläolevan mansikka-banaani-rahkajourtti-smoothien johon ripsaisin myös raakakaakaonibsejä ja auringonkukan siemeniä.

Jumppaan ehdin n.2 minuuttia ennen alkua, joten kanssajumppaat auttoivat keräämään kaikki välineet ja meni ihan sählääiseksi. No sain kun sainkin kympit kyykkyihin ja treeni kulki tänään ihan onnettoma huonosti. No - ei aina voi voittaa, painot olivat kyllä mulle ihan maximit. Ihana kaimani/PT Iiris veti tunnin aina yhtä pirteästi ja iloisesti!
Jumpan jälkeen sitten ylläoleva annos, yhteensä 400 grammaa sapuskaa josta 150 gr uunilohita, 250 gr parsakaalia ja hieman Lidlin rasvatonta raejuustoa. Hyvä fiilis mennä nukkumaan!

2 kommenttia:

  1. Miä tänään skippasin aamupalan ja vetäsin aamuaerobiset (klo 11) kun ei "kerenny" syömään ennen lapsukaisen nukutuslenkkiä.. Noh söinpä ite sitten vasta klo 13 ekan kerran, hups :)

    VastaaPoista
  2. No voihan sen noinkin tehdä;);)

    Mulla toi aiheuttaisi kyllä pahoinvointia koko aamupäivän ja hillittömät iltamätöt. Nyt kun kerho on ysiltä nikn voisi teoriassa joustaa:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!