Pages

torstai 14. maaliskuuta 2013

Luistelinko??

Kuka sanoo, ettei raidat pue lihavaa?
Luistelinko viikon Sh'bam tunnista? Taisin tehdä, hyi mua! Tein reippaan 5 km vaunulenkin joka meni myöhäiselle että tanssitunnille en olisi ehtinyt. Tavallaan harmittaa mutta minkäs teet? Ehkäpä huomenna jaksaisin mennä tekemään hiihtolenkin ja lauantaina salille. Sunnuntaina mulle järjestettiin taas YH-päivä joten on varmaan pärjättävä vaunulenkillä tai crossaamisella, mikäli joudun olemaan sisällä. Vaunulenkillä mulla oli onneks juomapullona muistuttamassa SH'bam tunnilta saamani mainospullo, ihana pinkki:)
Anyway. Käväisin pitkästä aikaa vaatekaupassa ja iloitsin siitä että halpafirman vaatteista (ainakin osasta) koko L mahtuu mun päälle. Siihen verrattuna että vuonna paukku painaessani 65 kiloa pukeuduin saman firman (ja merkin) koon M vaatteisiin:) tunsinpa itseni solakaksi ja kauniiksi, heh heh:)

En ole juurikaan ostanut itselleni vaatteita paitsi jokusen ryysyn Ellokselta mutta kun kerran tuolta löytyy sopivan kokoisia niin ehkä uskallan mennä kokeilemaan huomenna:) Tykkäsin tästä todella ja livenä näyttää vielä paremmalta kuin kuvassa:) Pahoittelen kuvat on otettu ilman rintsikoita, joten maitohinkit hieman roikkuvat:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!