Pages

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Buzzaus: Möllerin pikkukalat

Olen aikaisemmat buzzaukset kirjoittanut tuonne toiseen blogiin, mutta kun tämä nyt liittyy ravintoon ja hyvinvointiin niin parempi paikka on täällä:)

Tällä kertaa postista kotiutui meille näitä Möllerin pikkukaloja, mitä kuvassa näkyykin. Heti kun hain ne postista, takapenkkiläiset rupesivat ruinaamaan maistiaisia joten pakkohan tämä oli autonpenkillä avata. Samalla kun tarjosin pienille, niin maistoin myös itse. Periaatteeni "maistan kaikkea mitä lapsille syötän" pätee tässäkin. Kaksi pakettia tuli, joten riittää pitkäksi aikaa.


Iherbistä
Normaalisti meillä käytetään Omega-rasvahappojen saamiseen Iherbistä tilaamani sitruunanmakuista kalaöljyä. Sanotaan nyt näin, että tämä ei maistu juuri miltään (lievästi sitruunalta) ja tuntuu suussa vain öljymäisenä. Pojalle menee hienosti kun annan vähän mehukeittoa tai muuta juotavaa päälle - ei edes irvistä. Mitenkäs nämä Möllerin pikkukalat sitten? Tuoksu on herkullinen, maistuu makealle ja voimakkaalle. Limainen olemus, mutta ei se mitään, niin ne on kuminallekarkitkin. Ensimmäiset puraisutkin menee ihan hyvin, mutta sitten yhtäkkiä se kammottava lapsuudesta tuttu kalanmaksaöljyn maku puskee ja peittää kaiken muun. Mulle riitti yksi kerta. Isoveli (3.5v) söi näitä pari päivää (halusi aluksi usemmankin päivässä) ja nyt maistuvat enää nuorimmalle joka varmaan saa syödäkin sitten koko paketin loppuun. Isoveljen sanoin "Mä en halua enää syödä noita vitamiineja, ne on pahoja".

Jos kestää kalanmaksaöljyn "jälkimaun" niin nämä on kyllä ihan oiva ja hyvä tuote lapsille. Mitään "öljyröhtäyksiä" ei ainakaan tullut jälkeenpäin joten sekin on plussaa. Ja koostumus yleisesti ottaen varmasti uppoaa lapselle. Kokonaisarvosanaksi antaisin asteikolla 4-10 7. Voisikohan tämän niellä purematta? Hmm...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!