Pages

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Body balance ja piikkimatto

Pitkästä, pitkästä aikaa menin tänään Body Balanceen. Mulla oli vielä yks käynti käyttämättä maaliskuulle meidän salille joten päätin tehdä hieman kehonhuoltoa:) Huomasin, etten ihan kunnossa ole kun jalan voimaa tehtävissä liikkeissä hikoilin kuin pieni possu. Joku nyt mua vaivaa. Ehkä se on nämä 4-20 herätystä/yö kun lapsilla on ongelmia?

Anyway, tunti oli ihana ja selkä päästeli kummallisia napsahteluja monta kertaa. Nikamat siellä varmaan paukkui. Hyvältä se tuntui ja harmittelen etten pääse useammin. Taivutuksissakin nyt vatsa on ihan eri tavalla (lue=vähemmän) tiellä joten ne onnistuvat kohtalaisen hyvin.

Lauantain hiihtolenkistä pamahti rakkula ja jalka on edelleen arka. Eli ei hiihtoa lähipäivinä. Ehkä menen edes salille, torstaina on kuitenkin tanssitunti.

Joskus kun tulee kolmenkin päivän tauko treenaukseen, musta tuntuu kun olisin ollut kaks viikkoa treenaamatta. Kai mussa jonkun verran on sitä urheiluhullua jo tullut?

Piikkimattoa kehui eräs äitikaveri tänään perhekahvilassa. Otin harkintaan. Hän sanoi, että se auttaa selkäjumeihin tosi hyvin ja niitähän minulla on (kun en ehdi koskaan venytellä). Eikä ole rahaa jatkuvasti käydä hierojallakaan, niin tommoinen kympin-kahden investointi ei tunnu pahalta. Raportoin sitten kokemuksia kunhan niitä kertyy:D

Ruokavalio oli taas viikonloppuna vähän hukassa. Siis perusruokailut menee hyvin, mutta jostain ilmestyi taas tänne kotiin mm. suklaata. Tänään vielä piti illalla syödä popcornia mutta se on jo pienempi paha. Viime viikolla kuitenkin tuli se 200 gramman pudotus, joten suunta on oikea. Raskausaikana söin sokeritonta suklaata ja mietinkin nyt, että olisko siinä jotain järkeä joskus ostaa sitä. Tietty raakakaakaosta vois itsekin tehdä terveellistä suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!