Pages

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikonloppu hurahti ja uusi viikko alkakoon

Niinhän se täällä(kin) taas tuo viikonloppu meni nopeasti ohitse.

Perjantaina olin Body Pumpissa iltamyöhällä, mutta eilen päästin isännän pyörätreeneihin (rata-ajoa jossain hallissa) ja jäin itse lasten kanssa kotiin. Jotain pientä ulkoilua vaan. Ruokailut meni nakkisopan merkeissä, mutta yöllä jouduttuani kiukkusen esikoisen kanssa valvomaan, narahdin ja vetelin ruissämpylöitä.

No - se siitä. Tänään taas ruodussa ja lounaaksi erinomaista hirvikäristystä. Aamupäivällä vauvauinnissa vähän hirvittelin tuota selkäkipua, mutta onneksi se Panadolilla pysyy poissa. Treeneihin kävin vetäisemässä jalkatreenit salilla ja siihen loppuverryttelyksi 2 km hiihtolenkin. Pääsin siis vihdoin testaamaan mun uusia suksia jotka oikeasti luisti tosi hyvin. En tiedä oliko myyjä tarkoituksella vetänyt niihin pitovoidetta, mutta kamalan hyvin luisti ja piti. Uudet monotkin tuntuivat hyvältä. Nyt vaan pitäisi saada aikaiseksi päästä hiihtämään lisää.

Mä oon kyllä ihan hörhö kun voisin liikkua ihan koko ajan jos vain suinkin olisi aikaa. Tuntuu, että kun pääsee siihen liikuntarytmiin sisään niin ei millään malta pitää edes taukoa. Mutta kun tauko vääjäämättä jossain vaiheessa tulee, niin sitten taas on aika vaikea lähteä uudestaan salille. Joku hyvä kultainen keskitie olisi tässä tärkeä kyllälöytää.

Huomenna mennään kaverin kanssa salille, tiistaina teatteria ja hyvää ruokaa. Kiva viikko tulossa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!