Pages

tiistai 12. helmikuuta 2013

Rax ja salaatit

Oli tänään treeneistä lepopäivä ja illalla muuta menoa. Jouduin lahjomaan isompaa lasta pizzalla ja lopulta päädyimme Raxiin. Olin tosi yllättynyt siitä, ettei sieltä enää saa sitä salaattibuffaa joten jouduin maksamaan normihinnan. Söin silti aika pitkälle salaattipainotteisesti ja lukuunottamatta 3 chicken wingsiä, lihapulla ja prinssinakki niin sapuskat lautaselle tuli salaattipuolelta. Pizzat koskematta mutta muutamat maissinaksut oli pakko syödä. Jain vielä lisääkin lautaselle ja silti ei tullut ähky eikä turvonnut olo missään vaiheessa mikä on aika hyvä:)

Aika jännä veto poistaa se salaattibuffet listalta. Kai ne salaatinainekset tulevat kalliimmaksi kuin  pizzan ainekset ja haluavat kompensoida sitä hinnassa. Toisaalta mua lukuunottamatta sinne ei juuri kukaan mene salaattia syömään.

Eipähän tule rasvaripulia kuten miehelleni jonka ainoa vihreä lautasella oli suolakurkku.

6 kommenttia:

 1. Kävin lueskelemassa blogiasi. Hienosti olit ohittanut pizzat =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! En mä oikeastaan ole koskaan ollut mitenkään kovin pizzan perään, menee silloin tällöin.

  Nuo wingsit on enemmän mun makuun, nam nam:) Harmillisen voimakkaasti ne marinoidaan vaan, kun en siitä marinadista niin paljoa välittäis...

  VastaaPoista
 3. Mä olin tosi pettynyt kun Raxissa käydessä huomasin salaattibuffan puuttumisen, se on aina ollut niin hyvä! Toivotaan, että palaisi vielä takasin.

  Blogissani olisi sinulle haaste :) http://laihduttajan.blogspot.fi/2013/02/haasteita.html

  VastaaPoista
 4. Salli sanos muuta. Mutta kai yrittäjä tuottaa sitä mitä kansa tilaa?

  Meillä on siinä vieressä kyllä se GreenZ joten täytyy varmaan jatkossa hakea sieltä salaatit ja syödä ne Raxin puolella. Hinta taitaa kyllä olla jo sitten Raxin normibuffetin hinta.

  Kiitos haasteesta. En ole varma olenko jo tuon tehnyt, mutta jos en niin ilman muuta otan sen vastaan:)

  VastaaPoista
 5. Hmm? Onko tuo raxin salaattibuffetin poistuminen rax-kohtaista? Jyväskylässä ainakin mielestäni on edelleen salaattibuffetmahdollisuus..
  Onko teilläpäin pizzabuffaa? Siellä ainakin on salaattibuffet-mahdollisuus, mutta toisaalta taas salaattiaineisten valikoima on melko heikohko.

  VastaaPoista
 6. Jaa-aa. Voipi olla. En tunne heidän toimintatapojaan. Ei täällä mielestäni ole toista samanlaista. Mutta ei se nyt niin suuri menetysys oikeasti ollut:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!