Pages

torstai 21. helmikuuta 2013

Kirpeät pakkasterveiset!

Me oltiin tänään koko perheellä Muumimaailmassa Taikatalvea haistelemassa. Oli aika suolainen hinta kyllä siitä, mitä sillä rahalla sai mutta tulipa ainakin ulkoiltua. Oli siis treenivapaa päivä:)

Aamupalaksi puurot (syön nyt puuroa kolmasosan aikaisempaa vähemmän, marjat ja raejuuston määrät ennallaan) ja sitten oli omana eväänä Lidlin real-kopiosta tehdyt voileivät ja kaakaota.  Kotona lohipastaa. Ja synttärikakun teko kun huomenna on varsinaiset kahvitukset!

Alla kuva miltä 36 vuotta tänään täyttänyt muumipapp..eikun mamma siis, näyttää toppavaatteisiin tungettuna:)

Niin ja aamupunnitus (ei virallinen vaan joskus aina punnailen muuten vaan näytti 94.7, eli laskusuunnassa taitaa vihdoin olla. Puntarin jälkeen sain ne kilpparituloksetkin ja olivat aikalailla erinomaiset. Ei ole musta koskaan ennen olleet näin hyvät. HUH!!

Ihan kiva oli olla ulkona raittiissa ilmassa. Se ja eilinen yhdistetty treeni (40 min. sali + 60 min. zumba) varmasti tuo unen:) Joo, ja nyt on uudet suksivehkeetkin monoineen et josko sais latukuvan musta napattua joku päivä;)2 kommenttia:

  1. Ei oo muumimammaa nähnytkään tuo kuva! Kaunis nainen siellä on. :)

    VastaaPoista
  2. Jee laskusuunnalle (painossa) :)

    Joo, meillä onneks meni molemmat muksut ilmaiseksi (alle 2v vielä päivän oli vanhempi ;D), niin ei niin paljoa kirpaissut, varsinkin kun ei uskaltanut paljoa siellä tehdä. Mutta tulipa käytyä ja onneksi oli vähän jengiä niin ei tarvinut jonotella minnekään ihmeemmin :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!