Pages

torstai 14. helmikuuta 2013

Herkkuja napaan

En ole kauheasti keskittynyt kirjoittelemaan ruokapäiväkirjaa, koska menen aika hyvin jo siinä mulle suunnitellussa rytmissä.

Tämä viikko on kuitenkin ollut hankala alkaen laskiaistiistaista; kahtena päivänä söin puolikkaan PIENEN laskiaispullan - tarkoittaa siis että tytär söi sen hatun ja mä muun sekä tänään n. puolikas arnoldsin donitsi jonka rakas toi ystävänpäivän kunniaksi. Eli herkuteltu on. Toisaalta en pidä sitä niin maatakaatavana, koska muut ruokailut menee hyvin. Onhan tässä pientä sokeririippuvuuden henkeä taas ilmassa. Toisaalta en alua kyläillessä olla tylsä ja viedä vaikkapa omia sapuskoja. Kyllä sen pullan silloin tällöin voi syödä, kunhan jokainen viikko ei ole laskiaisviikko.

Eilen olin pumpissa ja vedin itseni todella hapolle. Viittävaille saan kympit tankoon kyykyissä (nyt 9.5) sekä hauiksessa otin ekaa kertaa 4 kg käsipainot ja sain parilla tauolla tehtyä. Aika iso ongelma on nyt noissa selällään tehtävissä liikkeissä (rinta, ojentaja) että hartiat kipeytyvät heti jos yritän nostaa painoja. En ymmärrä miksi, ohjaajan kanssa katseltiin liikeratojakin jo.Olen harvinaisen jumissa noiden kanssa mutta panostan sitten muuhun ja teen salilla enemmän rintaa ja ojentajaa. Nice nice:)

Nyt olikin jo 10 lukijaa, joten mietiskelen nyt viikonlopun ylitse arvontaan sopivia palkintoja.

Oikein mukavaa ystävänpäivää näin myöhäisillasta vielä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentointi on tervetullutta - risut ja ruusut. Kiitos!